Hur???

Kommentarer
Anna

Ryck upp dig, inse att den enda som kan göra något åt det är DU! Du måste ta ditt ansvar för DITT välmående. Ingenting är gratis. Det ÄR inte kul ibörjan för vissa- men gör det till en del i din vardag. Prioritera dig själv! Lycka till!

2013-02-07 » 21:08:15 BLOGG: http://frusommar.blogg.se
Ellen

Man kan äta god mat och ändå gå ned i vikt, och du har ju redan fattat den grejen; LCHF. Sen gäller det att etablera en god vana och det tar några veckor. Träna2-3 gånger om veckan eller, om du inte kan ta dig till ett gym, kör långpromenader och kör plankan varje dag (utöka antalet sekunder varje gång). Efter tre-fyra veckor kan du inte vara utan det. Kör så i ett halvår och du ser fina resultat (fin i sommar!). Lycka till!

2013-02-07 » 21:15:54
Nattskatan

Kanske är det så att dålig sömn osv ställer till det när det kommer till viktminskning. Stressa inte. Skippa allt socker och dra ner på de dåliga kolhydraterna.

Jag har upptäckt att det är lättare att hinna med träning om det är korta pass 6 dagar i veckan.. Jag har ingen särskild vilodag utan tar den när det kör ihop sig. 20 minuter högintensiv träning är super.

Det är bara du som kan hitta den metod som fungerar för dig. Men ett tips är väl att ta hjälp av olga om det känns motigt.

Du kommer fixa det, fixar man 4 barn fixar man det mesta ;)

2013-02-07 » 21:47:44 BLOGG: http://missja.bloggplatsen.se
Anna

Skippa kolhydraterna..Jag har köpt ett löpband..Har faktiskt gått varje dag sen jag köpte det.. Jag kommer sällan mig för att ta en prommis ute men nu kan jag inte låta bli..

2013-02-07 » 21:57:09
Therese

Om du bara tar dig till gymmet en första gång och sedan en andra gång, kör två hårda pass, så kommer du sedan att känna dåligt samvete för att inte fortsätta gå dit. Du kommer också märka att det är en utmärkt liten stund för egen tid och att få rensa hjärnan från irritationer. Du kommer att känna dig piggare och små störiga saker i vardagen kommer inte längre att kännas lika störiga! Men som sagt, du måste ta dig över tröskeln och tvinga dit dig själv de första två gångerna :) Lycka till! Du KAN!!

2013-02-10 » 09:01:33
Annica

Kör tabata, då behöver du inte ens gå hemifrån :)
Finns bra appar till mobilen för att hålla koll på tiden & sen e det bara goggla tabata så kan du se övningar.
Träna mer än du äter & hoppa över dieter, ät med sunt förnuft :)
Lycka till!

2013-02-10 » 16:31:12

DITT NAMN:
Kom-ihåg-mej? :)
DIN E-MAIL (visas bara för mej):

DIN BLOGG:

DIN KOMMENTAR:


Trackback
RSS 2.0